Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Starbuck's igen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Internet funkar inte hemma så jag har satt mig på Starbuck's igen. Men det gör inte så mycket, det är trevligt här. Jag sitter precis så jag kan se alla som kommer in och ut ur cafét så man har inte tråkigt direkt. Nyss kom det in en helt fabulous kille i skyhöga klackar, militärgrön trenchcoat, silvrig Louis Vuitton-väska och solgasögon. Han gick som på en catwalk, som en riktig supermodel. Nu sitter han i hörnet med en smoothie och dator, och hade det inte varit för alla accessoarer så hade han sett riktigt manlig ut. Människospaning är så intressant!

Trenchcoats verkar förresten vara the big thing för killar i höst. Har sett flera stycken bara på denna lilla stund i svart, beige och grönt. Snyggt! Trenchcoats är alltid snäppet snyggare på killar än på tjejer, men jag är ändå lite sugen på att skaffa en. Kanske en grön. Vi får se.

Om en timme har jag lektion och quiz. Jag har inte pluggat någonting endast p.g.a. lathet så om det går dåligt får jag skylla mig själv. Förhoppningsvis är det inte så svårt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback