Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Planer

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vaknade med sjukt ont i nacken idag, vet inte vad jag har gjort. Måste sovit på nåt konstigt sätt. Men jag är glad ändå för jag har någonstans att bo!! Det känns helt amazing ska jag säga er, efter dagar av smått panikletande. Nu kan jag bara slappna av och börja njuta till 100% att jag faktiskt är här - i New York City - och lever mitt drömliv. Ibland löser sig allt så perfekt.

Jag har redan börjat planera hur mitt nya rum ska dekoreras. Ska köpa en klädstång och en klädfackshängare på IKEA där jag ska hänga alla mina kläder. Har alltid tyckt det är så himla fint med klädstång som står mitt ute i rummet, och nu kan jag äntligen ha det! Jag ska också köpa ett litet skrivbord, det som Karin har på sitt rum, så man har någonstans att plugga. Det mesta ska gå i vitt med lite färgklickar i form av blommor, ljus och kanske någon tavla.

Beställde nyss hem påslakan och kuddfodral från H&M Home. Av någon outgrundlig anledning finns inte detta koncept i USA så jag får beställa hem till Sverige så mamma kan ta med sig det den sjunde när hon kommer. Hon har även blivit instruerad att ta med tonvis av godis.
ALLT BESTÄLLT FRÅN WWW.HM.SEKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback