Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lunchträff på lördag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Peter Connée, VD för min gymnasieskola ProCivitas, har bjudit in oss ex-ProCivitasinska New York-studenter på lunch på lördag. Vi ska gå till The Asiate, en fin restaurang som tillhör Mandarin Hotel uppe vid Central Park. Ska bli kul att träffa lite andra svenska studenter, även om många av dem är före/efter min tid på skolan. Alltid bra att knyta lite kontakter!

Ikväll är det min enda lektion för veckan - Fashion Business Practices. Efter lektionen ska jag och Elin ta oss upp till Hell's Kitchen för en lägenhetsvisning. Ännu en.. Har noll förväntningar just nu, det kanske är skräp som den vi kollade på sist med rastafarisnubben.


The Asiate

Vayu Maini Rekdal

tjenare sofie, min mamma är bästa vän med marika som ja har förstått är din gudmor.. träffade marika idag hon berättade att du flyttat till nyc bott där två veckor typ, ja flyttar imorgon kommer bo o jobba där, du kan ju kontakta mig på facebook Vayu Maini Rekdal eller på tel 0046735110678 så kanske vi kan ses i det stora äpplet

hare gött

2010-09-08, 01:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback