Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fringe and leather cravings.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Häromdagen när jag var och shoppade letade jag febrilt efter en rutig skjorta, en silverfransig kjol och ett stort läderbälte; lite som (eller exakt som snarare) den här looken:


Ralph Lauren S/S 2011

Ända sedan jag såg showen i torsdags (gud vad det känns längesen) så har den här bilden fastnat på min näthinna. Tycker det är så sjukt genialiskt snyggt. Inne på H&M hittade jag en fin blårutig skjorta som hade fungerat, men eftersom jag saknade både skräp och kjol fick den vänta.

Så, om någon har sett något liknande någonstans - skärp och kjol alltså - lova att hojta till. Lova det! LOVA I TELL YOU!

Update: hittade en film på Ralph Laurens hemsida som jag tyckte vad himla vacker. Ralph själv berättar om processen att skapa en kollektion från början, i det här fallet s/s 2011, den allra senaste. Om ni är intresserade, titta. Den är väldigt fin.


zeppa

det är bara så lustigt...satt och tittade på en mode-sida-skaller häromdagen, och såg en bild på en person ute på stan i kvällstid... hon hade på sig något liknande som det vill just nu söker, men kjolen var i guld istället för silver... o jag tänkte, vilken ovanlig kombination, läckert på något ovanligt o spännande sätt! Visst är det lite kul, menar det finns ju så otroligt mycket där ute i klädväg och ändå har våra klädtankar sammanfallit två gånger redan nu... kul, intressant! När du får tid... vill fortfarande gärna veta vad du siktar på med denna utbildningen, målet... du vet?!

kram

2010-09-23, 06:34:18
Jasmine

Det finns en liknande skjorta i samma modell och färg som är från H&M. Kostar bara 199kr ett superkap!! Hur går allt i storstaden??? Går det bra med skolan?? Puss

2010-09-25, 14:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback