Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Free stuff for Snooki

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Fick höra en lite rolig grej idag på Introduction to the Fashion Industry-klassen. Om någon av er någon gång har sett MTV-programmet Jersey Shore (alla amerikaners guily pleasure) så vet ni vem Snooki är, tjejen som är stereotypen av dumma, promiskuösa guido-amerikaner. Riktigt underhållande karaktär.

Hur som helst. Ni vet också hur designers brukar skicka gratiskläder och produkter till kändisar för att de ska visa upp dem? Well, Snooki får också gratisgrejer. Bara det att hon får gratisgrejer från allas konkurrenter! Gucci kan t ex köpa en Louis Vuitton-väska och skicka till henne bara för att de själva absolut inte vill förknippas med the Snooki lifestyle - samtidigt som de trashar sina konkurrenters rykte. Ja, varför inte? Gladast är nog Snooki ändå; så länge hon får gratisgrejer bryr hon sig nog inte vart de kommer ifrån. Hon har ju åtminstone ingen bra image att bibehålla.


Josefina

Heejheej :)



Jag är en 15 årig tjej som är riktigt intresserad i mode! Nästa år ska jag välja en gymnasium skola och jag undrar om jag kunde fråga dig några frågor (om mode, ex, skola).

Vilken skola gick du på när du började i gymnasiet?

2010-09-18, 12:53:35
Josefina

Och du kan förresten skriva till mig på min hotmail :)

2010-09-18, 12:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback