Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fjärde måndagen i USA

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag fick en så himla gullig kommentar av en tjej som heter Matilda, som skrev att hon tycker om att läsa min blogg och följer den. Blev verkligen jätteglad, det är kul att höra att det man skriver uppskattas! Gjorde min dag i alla fall. Tack!

Igår var jag och träffade Tord, vilket var supermysigt. Först visade han mig sitt hotell, The Carlyle. När jag stod och väntade på honom i lobbyn gick det bara en massa amazonmodeller in och ut genom dörrarna, så det är tydligen ett hett ställe att bo på under Fashion Week. Tyckte jag såg Frida Gustavsson men kan ha haft fel. Efter hotellrundan gick vi till Neue Galerie, ett tysk-österriktiskt museum som har ett mysigt café med lite 40-talskänsla. Jag drack fläderblomssaft med sparkling water och kände mig lite som hemma. Det är alltid så kul och inspirerande att träffa Tord, han verkar ha världen roligaste arbete och förhoppningsvis kan jag komma så långt i min karriär som han har gjort. För er som inte vet jobbar han för Ralph Lauren Europa som har sitt huvudsäte i Geneve, men han är i New York flera gånger per år - denna gång för Fashion Week.

Nu är det dags att gå på sista lektioner för idag, Excel for Business. Ummmmm, inte jättesugen på det men det är bara att bita ihop i tre timmar. Imorgon börjar jag sent.

Matilda

(Och nu läste jag detta inlägg också!)

Vad kul att kommentaren gjorde dig glad! Det förtjänar du verkligen!

Kram tilll dig!

2010-09-14, 10:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback