Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Brooklyn med mamma

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nu har mamma åkt hem och det är lite sorgligt. Det var mysigt att ha henne här och man kunde tänka bort skolan några dagar. Inte jättesmart kanske med tanke på att jag har ett prov ikväll som jag hade glömt bort, men ändå. Hon tog flyget igår vid halv nio-tiden på kvällen och kom fram nu någon gång i förmiddags svensk tid. Jag hoppas någon mer i familjen (!!) kommer och hälsar på snart igen.

I söndags var vi ute i Brooklyn och hälsade på Victor. Efter att ha spenderat de senaste .. vad blir det.. två månaderna (herregud) bland skyskraporna på Manhattan kändes det jätteunderligt att komma någonstans där man faktiskt såg hela himlen. Det var en helt underbart fin dag och vi strosade omkring lite i Greenpoint och Williamsburg innan vi satte oss på ett café och åt lunch. Efteråt gick vi till en second hand-butik som hade otroligt mycket fina grejer, bland annat mycket välbevarade pälsar för $75. Jag hade köpförbud, men nån annan gång måste jag åka dit igen och shoppa.

















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback