Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Starbuck's stuck

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Just nu skulle jag egentligen vara på the Metropolitan Museum of Art för en skoluppift, men skolhemsidans system har lagt av så jag kan inte komma åt pappret där det står vad jag ska kolla på för tavlor - så istället sitter jag här på Starbuck's och glor tills det rättar till sig. Jag hoppas det löser sig snart för jag måste verkligen komma igång med detta innan mamma kommer hit i helgen. Uppgiften går ut på att vi ska välja en tavla från en lista, gå och titta på den och sedan i en uppsats analysera den ur olika synvinklar. En grå och trist dag som denna kan ett museumbesök vara ganska mysigt tror jag, så förhoppningsvis kan jag komma iväg snart.

Mitt rum börjar bli mer och mer färdigt. Jag har satt upp mitt skrivbord, har fixat ett temporärt nattduksbord och ska börja dekorera så smått. Det kommer bli så fint!

Jag har ju varit och besökt ett antal gym de senaste dagarna för att se vilket som är bäst, och jag ångrar det lite nu. De ringer mig HELA tiden för att "schedule tours" och "set up an account" - jag orkar inte sånt. När jag blir pressad av försäljare att köpa saker blir jag bara extremt anti och vill inte ha fast jag egentligen bestämt mig från första början att bli medlem. Funderar istället på att bli medlem på 24 Hour Fitness för där kan man betala månad för månad utan att vara bunden. Vi får se vad det blir.


Abbey Lee är helt och hållet super-gorgeous på det här omslaget av Vogue Australia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback