Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Saturday night out

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
För att fira att jag äntligen fått flytta in (eller det var i alla fall min anledning) gick vi ut en runda igår. Filippa och Karin kom hem till mig och Elli där vi drack lite vin och lyssnade på dålig musik på min iTunes. Sen åkte vi till Johnny Utah's, en bar som har en gigantisk bull riding-ring. Sjukt många folk som försökte sig på den där tjuren och ofta var det INTE smickrande. En tjej hade på sig next to nothing och visade i princip allt som går att visa när hon satt där uppe. Tyckte nästan synd om henne, men samtidigt får man väl skylla sig själv om man utsätter sig för något sånt.
Vid bordet vi satt bjöds det på drinkar, öl och mat. Efteråt skulle vi vidare till Avenue men jag och Elinor fick inte tag på taxi så efter ett tag åkte vi hem. Innan vi gick upp till oss blev det en glass på McDonalds. Jag sov till klockan ett idag, vilket är helt sjukt. Tror min kropp behövde sömn efter en vecka av knarriga sängar och tidiga morgnar.

Vin och sminkning i vårt lilla vardagsrum


Söta Elinor


Det här var en av de tjejer som faktiskt hade kläder på sig


Karin och Elli med kycklingvinge i högsta hugg


När vi stod och väntade på taxi på Times Square. Elinor hatar det här stället men jag har nog inte bott här tillräckligt länge för att börja ogilla det. För mig är det fortfarande en av stan finaste, mest New York-iga platser.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback