Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Människor man träffar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag har blivit lite sjuk tyvärr. Igår efter jobbet åkte jag direkt hem och la mig i sängen redan vid halv nio. Min kropp kände nog att nånting var fel för jag var riktigt sliten, men ändå lyckades jag inte somna förrän klockan två på natten! Gissa om jag var trött idag när jag gick upp klockan sju för att jobba. Som tur var jobbade jag bara till klockan tolv, så när jag kom hem tog jag en powernap på tre timmar. Om det var så smart lär vi ju se ikväll när jag ska sova, men förhoppningsvis kan jag somna hyfsat i tid för det är jobb igen imorgon bitti.

Idag när jag var på Starbuck's i Soho började jag prata med en liten man som satt bredvid mig. Han är tydligen konstsamlare och i hans collection har han en mängd Andy Warhol-prylar som han köpt billigt och nu har ett mycket högre värde. Han verkade  egen, men himla snäll och otroligt pratglad. Jag fick hans kort med löfte om att han skulle bjuda in mig på exhibitions och andra events om jag slängde iväg ett e-mail till honom, tydligen älskade han Sverige fast han aldrig varit där. Jag har gjort det nu, så vi får se vart det leder. Jag var inne på hans hemsida (http://www.propertyfromthecollectionofgregorymccoy.com) och den verkar i alla fall seriös. Kanske man skulle bli lite mer konstintresserad?



Del av hans permanent collection: en Campbell's Tomato Soup signerad av mr. Warhol


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback