Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite ofärdigt sådär

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer

Såhär ser mitt rum ut just nu. Inte speciellt hemtrevligt ännu alltså. För små lakan, väskor överallt, ingenstans att ställa grejer och igår lyckades jag göra sönder helkroppsspegeln - det är en bit kvar tills jag kan kalla det här rummet mysigt. Men mysigt ska det bli, det kan jag lova! Så fort jag får tag på en borrmaskin ska jag sätta ihop skribordet, stolen, lampan och allt annat jag har från IKEA. Det får bli en runda till dit förresten, måste köpa lite förvaringsutrymme och hyllor, och dessutom har jag och Elinor bestämt att vi ska dekorera om i det gemensamma vardagsrummet/köket. Det kommer bli så fint, vänta bara!

zeppa

jätte kul att se... sen när du får iordning skulle det vara mysigt att se både utsikt från ditt rum och flera vyer från lägenheten. Tänk att tillomed det är intressant! Tror det är så att det du gör nu var en "drömväg" för mig när jag var 14-15, du vet när man känner sig som att man startar att tänka vuxet. Hade jag vart en mer utåtriktad personlighet (inte så navel-orienterad) så är jag säker på att jag gått den vägen... mot design... o nu gör du det och på världes bästa plats dessutom... wonderful!

2010-10-05, 08:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback