Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Jag och min mamma

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
I helgen har jag inte varit så internetaktiv för vet ni, min mamma är här! Hon kom i torsdags kväll och ska stanna till på måndag. Första två nätterna bodde hon på The Jane Hotel och idag flyttade hon in till mig. Mycket mysigare så tycker jag, så slipper jag ta mig över halva stan för att möta upp henne. Klockan är nu tjugo över tio på kvällen och hon ligger hemma i min säng och sover. Tidskillnaden är inte jätterolig för henne! Får hoppas hon inte vaknar supertidigt imorgon bara och väcker mig.

Ska skriva lite mer utförligt om vad vi haft för oss, men inte just nu. Det är jag för trött för. Kan avslöja att jag shoppat för ALLDELES för mycket pengar, men det känns liksom mer ok när ens mamma är med och godkänner det man spenderar. Bland annat har jag köpt en underbar skinnjacka.

Anyways, här kommer några bilder på mig och mami under helgen. Det kommer fler, jag lovar.






Vayu

Shit sofie vad lika ni ar haha !

Hoppas du fick massa saltlakrits ...

2010-10-10, 05:11:52
Hemsida: http://youngNYChefs.wordpress.com
sofia svensk

Sjukt snygga stövlar sofie :)

2010-10-10, 13:58:43
Sara

snygga ni är!!

2010-10-11, 12:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback