Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Halloween countdown

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nu i helgen är det dags. Den mest amerikanska av alla amerikanska högtider; Halloween. Min lärare berättade att näst efter jul är detta den mest köpstarka helgen under året - och man ger inte ens varandra presenter. Det är allt godis, alla kostymer, alla fester, alla dekorationer som folk lägger så otroligt mycket pengar på. Det här blir mitt första Halloween i USA så jag vet inte hur det är, men enligt alla jag pratat med är det helt galet. Folk är utklädda från topp till tå under hela helgen, de går verkligen all in.

Vad ska man själv klä ut sig till då? Förslag är välkommet. Jag funderar på att vara nån slags ond ice queen (man vill ju ändå vara hyfsat snygg, det är ju fest!) med en massa vitt smink och glitter och nån vit klänning. På det viset kan man slippa lägga ner en massa pengar på dyra kostymer. Det får bli att reka i helgen. Vi får i alla fall hoppas att det inte blir en favorit-i-repris från förra året i Skottland då vi i sista minuten åkte till mataffären ASDA och köpte kostymer för barn i åldern 6-8 år som vi sedan klippte sönder. Not very attractive.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback