Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

RL at The Boom Boom Room

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Eventet igår var jättekul! Det hölls på The Boom Boom Room med utsikt över hela New York och jag träffade en del intressanta människor. Ungefär hälften av människorna där var del av Tords team på Ralph Lauren, den andra hälften inköpare för olika stora återförsäljare i Europa; Harrods, Printemps, svenska Spirit, Selfridges etc.

När jag säger utsikt över New York menar jag verkligen det. Från 18:e våningen ser man både hela uptown och downtown och jag försökte så gott det gick att ta bra bilder. Inte så lätt när man har en kamera som knappt ens borde kallas det för den är så dålig. Hur som helst, om ni någon gång är på The Boom Boom Room måste ni gå på toaletten mer än något annat. De är helt fantastiska! Istället för en vanlig vägg har de satt dit en gigantisk glasskiva från golv till tak - man har alltså full utsikt över stan när man sitter och kissar. Det är svårt att beskriva för någon som inte varit där, men jag har aldrig sett något så vackert på en toalett förut. Ingenting för folk lätt för svindel dock.


Boomboom


Gabriella


(Toalettutsikt)


(Failed attempt att fotografera the greatness of toaletten och glasväggen. Men ni fattar va?)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback