Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I Soho

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hej,

Sitter i Soho och har lite ångest för att jag nyss tryckte i mig en bagel. Försöker vara nyttig men det är svårt när man
1. Inte är hemma så ofta
2. Har oregelbundna skol- och jobbtider
3. Väntar med att äta tills man typ dör av hunger och därför måste kränga extremt mycket på en och samma gång

Vi får väl se om jag kommer hem rullande i jul. Låt oss för allas vår skull hoppas att så inte blir fallet.

Var på en liten vinterjacksjakt nyss runt Soho, men hittade ingenting. Jag vet inte exakt vad det är jag är ute efter och det är väl det som är problemet, men de flesta fina grejer jag hittar är kappor som inte kommer hålla i den kalla New York-vintern. Filippa föreslog att köpa en päls i Brooklyn och det ska jag göra också men när jag är i lekparken och kryper runt i sandlådan med barnen känns inte det riktigt rätt med päls. Haha, jag har börjat tänka som en mamma, helt förnuftigt och praktiskt. Herregud. Jaja, det är bra träning för framtiden antar jag.

Inne på Topshop hittade jag en helt gudomlig klänning från Kate Moss linje. Den påminner om den gröna klänningen Keira Knightley har i Atonement, jag har alltid älskar den, men kortare och i en lite ljusare, mattare grön. Den kostade lite över 200 dollar och det passar inte in i min budget just nu, så den fick hänga kvar.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback