Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fashion presentation

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
I Introduction to the Fashion Industry ska vi hålla en presentation om några veckor. Man ska välja någon i modevärlden, helst en designer men det funkar med andra inflytelserika personer också, göra en PPT-presentation och prata i ca fem minuter. Jag funderar på en svensk designer eller märke, typ Acne, bara för att det känns lite trevligt att representera sitt eget land. Fast roligast av allt hade ju varit att prata om någon som man verkligen tycker är intressant och inspirerande, och för mig hade det varit Anna Dello Russo. Hon är precis där jag vill vara någon gång i framtiden och det kan vara roligt att berätta för klassen om någon alla inte har så stor koll på.

Plus att jag får chans att visa bilderna jag tog på henne på Ralph Lauren-visningen ;)

Om någon har andra förslag är ni välkomna att dela med er!


mamma

varför inte ta gabriellas pappa, rohdi heintz. han var oerhört stor .(när jag var ung) och den förste svenska stora designern utomlands å den första svensken som uppmärksammandes i usa på de större arenorna..dessutom kan du säga att du suttit i hans knä ett otal ggr som liten....hahaha....å att din mamma har pryat (det hette så då) hos honom i 8an å att han är din mammas bästa väns pappa.... LOL.. Vill du ha hans nummer?

Toppentips va??!! LOVL...:-)) lärdes josef mig imorse..Laugh Out Very Loud!! Puss, din Mami

2010-11-09, 08:47:53
Hemsida: http://http
Michelle

erin wasson. top model turned stylist for alexander wang and jewellry desginer for her own line.

2010-11-10, 12:37:29
Hemsida: http://michepiche.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback