Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bra fredag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
I fredags var jag ute i Helsingborg och hade RIKTIGT ROLIGT för första gången på läääänge. Ibland har jag lite svårt för att gå ut i stan, speciellt när man hamnar på ställen som spelar kass musik (som jag berättat tidigare är jag inte ett stort fan av housetechnoelectro eller vad det nu är alla crazy kids lyssnar på nuförtiden, hoho jaja). I fredags var det dock "Allsångskväll" på Bakom, och allsång innebär tydligen inte längre Lasse Berghagen utan RnB och pop. Vilket är precis sånt jag gillar.

Så kvällen startade hemma hos Johanna där jag och hon drack vin och snackade till tolv. Efter det gick vi till Helsing för att möta Annika och Sanne och tillsammans gick vi till Bakom. Eftersom jag skulle jobba dagen efter tänkte jag att jag borde gå hem vid tvåtiden, men det slutade med att vi stannade till efter stängning och följde med bartendrarna till Tempel en snabbis. Vid kvart över fyra var jag hemma. Det var inte jättesmart för jag var ganska trött men gud vad kul jag hade, och jag har inte dansat så mycket på väldigt, väldigt länge. Så tack för det.

Som sagt, igår var jag väldigt trött och jag tror det bidrog till att jag inte kunde sova inatt. Övertrötthet, alltså. Jag är hos min pojkvän och vi såg Funny Games igår på tv. Sjuuuukaste filmen jag varit med om. Den handlar om två unga killar som tar en familj som gisslan i sitt eget hus, och spelar störda mind games med dem (OCH med dom som tittar) under en hel natt. Ibland t ex vände sig en av killarna mot kameran och bara tittade rakt in i ögonen på mig genom TV'n, med ett obehagligt flin på läpparna. Siiiick. Till slut dödar de i alla fall allihop så jag, som satt och hopppades på ett happy ending, blev liksom aldrig glad efteråt. Den satte sig verkligen fast i min hjärna och när jag då skulle sova (och alltså var helt övertrött) kunde jag inte blunda utan att se massa äckliga, vitklädda, psykstörda människor framför mig. Hela natten låg jag och trodde jag såg saker i mörkret och utanför fönster. Som en halvvaken mardröm. Så slutsats; om ni vill behålla er sanity KOLLA INTE PÅ FUNNY GAMES!!!!!!!!


Såhär såg jag ut i fredags. Ny klänning från H&M och gammal kavaj från H&M


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback