Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Händelserik ddagg

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår var vi på Madison - kvällens roligaste händelse var när Johanna ramlade i brännässlor med huvudet före. Sjukt kul. "Här har folk gått". I övrigt var det trevligt och vi var en kortis på efterfest hos någon som hette Elinlottalottie (nåt sånt).

Imorse vaknade jag med lite huvudvärk men tog mig ändå till Helsingborg. Och så två timmar senare hade jag fixat ett jobb! Jajemen. Ska jobba i klädbutiken Louise Béen i sommar. Det bästa av allt är att de har butik i Båstad och det är där de vill ha mig mest så JAG KAN VARA PÅ MIN FAVORITSOMMARPLATS HELA SOMMAREN!!!! Helt underbart. Ska bli väldigt roligt. Ska dit imorgon för en liten upplärning.

Louise hade sin studentbal idag. Hon var skitsnygg i sin smaragdgröna Filippa K-klänning och lång hästsvans. Jag och mamma & Doglas gick ner till Sundstorget för att kolla in alla klänningar. Jag räknade med att få se en del hiskeliga kreationer men till min förvåning hade smaknivån höjts betydligt sedan jag tog studenten. Det var inte många klänningar som jag ratade och man blev nästan lite sugen på att ta studenten igen. Den populäraste var definitivt gudinne-modellen med pastelliga, ljusa färger i chiffong. Lite safe kanske, men vackert. En cooling stack ut med en stor tyllkjol. Ett Carrie-moment när hon kom trippande i höga skor:



Och på tal om Carrie; senare på eftermiddagen var jag iväg på premiären av Sex & The City 2. Johanna hade två biljetter som inkluderade vin, snittar och gratis popcorn, och hon var så gullig o bjöd med mig. Själva filmen var väl sådär tycker jag. Skådespeleriet och dialogerna kändes ganska dassigt, man har hört och sett allt det där några gånger nu liksom. Och jag vet inte om det är mig det är fel på, men folk skrattade hysteriskt åt saker som jag knappt orkade småle åt. Kanske jag som är tråkig. Men det gör inte så mycket, för det fanns extremt mycket vackra kläder och scener att titta på istället för att störa sig på såna saker, och jag hade en trevlig stund i salongen mit Johanna.

Nu kollar jag lite slött på Eurovision, men det är faktiskt riktigt tråkigt. Så tråkigt att jag inte orkar bemöda mig med att kommentera all falsksång och sjuka outfits. Jo ok, en grej; ett band killar har paljettshorts på sig. Paljettshorts!

Snart kommer de små flickorna hem för att byta om från långklänningar till mer passande Tivoli-outfits. Här är dom hos oss tidigare idag:



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback