Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The Happy Train

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Nattens dröm: jag och min familj har åkt tillbaka i tiden (lämnat Josef kvar hemma på läger) till andra världskriget. Vi befinner oss på ett hotell eller något, och blir bombade typ fem gånger i timmen av tyskar. Först släpper de en vanlig bomb och direkt efter släpper de en liten atombomb som man bara kan skydda sig ifrån om man är inomhus. Av någon anledning befinner jag mig utomhus hela jävla tiden så jag får en massa strålning över mig och får sjuka brännsår på armarna. Känslan av atombombsstrålningen är sjukt verklig och det gör ont på riktigt. Sen förvandlas hotellet till ett tåg och vi åker tillbaka till framtiden igen.

Jag vaknade upp imorse väldigt glad och pirrig i magen. Min första tanke var "Jag kan åka till New York om jag vill!" och det fick mig att bli klarvaken direkt. Ett tecken på vart mitt hjärta vill kanske. Jag har inte känt mig så uppåt på flera veckor. WOHO!

Yummy nr. 5


ANGELICA BLICK

sv: välommen hit :D hoppas du tannar! tack så hemskt mycket :)

2010-05-11, 19:28:26
Hemsida: http://ANGELICABLICK.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback