Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Strezzmopp

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag är så tråkig men har ingenting att skriva idag. Alex och Idas fest var superkul, dansade och drack vin hela natten lång. Var hemma och övningskörde och nu är jag i Båstad. Tränade med Petra imorse och ska nog träffa tjejerna ikväll. Imorgon - Madison. Hörde att det var toga-tema men det skiter vi nog i. Ingen lust att klä ut mig i lakan. På torsdag har Louise sin bal och jag ska hjälpa henne fixa i ordning innan. Hon komme vara skitsnygg. Jag har fem miljoner grejer att göra med FIT-ansökan och det är nog därför jag inte skriver. Känner mig en aning stressad. Blir inte bättre av att jag inte fattar hälften av alla dokument jag ska fylla i. Hjälp?

Där har ni min vecka so far i alla fall. Ska förösöka vara lite roligare nästa gång. Nu ska jag kolla till våra blåbärsgrottor som vi nyss bakade av överbliven mördeg. Tjingtjong.

En liten grej bara.Kolla på bilden nedan. Tempting? Folk äter verkligen det här. De kallas Lutherburgers och är glaserade donut-hamburgare. Bara i USA såklart:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback