Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Helgplanering

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Halloj

Sitter hemma i Helsingborg. Precis tränat, är lagom svettig, ätit sallad och är glad. Ikväll ska jag ut i stan med Johanna, Paulina och några andra - och imorgon är det Pepes med min Jasmine som jag inte träffat på tre månader!! Gud vad skoj det ska bli :)

Imorse var jag och mamma hos veterinären med Doglas. Han har lite sår kring munnen och dålig aptit, så vi tänkte kolla upp vad det var. Jag blev väldigt positivt överraskad av bemötandet man fick av både veterinär och sköterska. Man märkte att de var djurälskande människor och verkligen brydde sig om att Doglas blev frisk. Dessutom lät de besöket ta den tid det behövde och det hetsades inte fram som jag kan tycka doktorer gör. Men å andra sidan kostade hela kalaset 2000 kronor, så vad ska man annars få för pengarna? Nåja, de tog prover  så får vi se vad det är för knas med honom.

Försöker fortfarande vänja mig vid det blonda håret och jag har lite problem med vad jag ska ha på mig i helgen. Jag kanske inte alls passar i samma saker nu som jag gjorde tidigare. Får nog gå igenom min garderob med nya ögon idag.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback