Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Babbel

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Såg nyss klart Fashion och programmet får bra betyg av mig. Det var kul att se intervjun med BryanBoy - man får alltid en annorlunda uppfattning om en person när man ser dem "live" men Bryan var faktiskt precis som jag trott; väldigt stylish, väldigt gay, väldigt underhållande. Det visades lite backstageklipp från visningar och man fick veta vad Lacostes designer hade för inspiration för vårens kollektion. En kort intervju med Scott Schuman (The Sartorialist) var en liten extrabonus. Ska definitivt se nästa program.

Nu väntar jag på att Flight of The Conchords ska börja på SVT2. JAG VEEEEET, jag har redan sett programmet fem miljoner gånger men I DON'T CARE *SNAP* för det är så jävla bra att jag inte får nog.

För övrigt: jag försöker hitta lite Red Carpet-bilder från Cannes men jag är nog lite dum i huvudet eller nåt för jag kan inte hitta det någonstans! Varför finns det inte??

Körde vår nya bil idag. Det var nice, man satt högt upp i jämförelse med den gamla (den är nån slags.. hrm.. jeep? Eller nåt. Större i alla fall) och den var lättare att växla. Men brummade litt mer gjorde den minsann. Gick hur som haver bra. Fick bara vänta på pappas möte i TRE timmar fast det skulle ta "högst en eller en-och-en-halv timme"

Update: YES nu hittade jag lite Cannes-bilder. Här får ni ett smakprov så ni vet att jag inte ljuger:


Camilla Belle i Gucci. Jag har en grej för midnattsblått har jag märkt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback