Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

We'll go crazy

Skriven .
Placerad i "Models & Mags, "
0 kommentarer
Sitter i soffan och kollar American Idol på tv med datorn i knät. Har på mig morgonrock och har precis druckit en kopp vitt te. En sån riktig myskväll alltså. Såna här kvällar vill jag aldrig gå och lägga mig, vill liksom inte att de ska ta slut. Så är det förresten varje kväll för mig - kanske därför jag gått och lagt mig tidigast tre varje natt de senaste dagarna och vaknat aaaaaalldeles för sent på eftermiddagarna.

Kollade Viktor & Rolfs h/w 10-visning innan idag. Lite smakprov från dessa följer nedan. Vet att jag lagt ut väldigt många fashionbilder på senaste tiden, men jag blir så glad själv av dem att jag vill dela med mig.Ya'll know what jag talkar om.

Nu är det en jättestor man som ser ut som en blond flicka på American Idol. Han sjunger "I am a beautiful manflower, I will blossom, keep blossoming" (original song antar jag) med sådan inlevelse att man nästan gråter. Vackert. Haha, sökte på youtube och tydligen kallas han 'blondezilla'. Snutte. Måste visa er:



Spårade ur lite där. Här kommer Viktor & Rolf. Kolla volymen på kapporna! Jag gillar hur de stylat modellerna med keps och solglasögon. Och jag hoppa att bodys (se bild nr. 3) blir någonting som används mycket i höst. Lite för bold i dagsläget, men in the future we'll go crazy. Titta på bilderna och sätt samtidigt på I can transform ya med Chris Brown, feel the feeling.














Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback