Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

söndag=städdag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Vilka vårkänslor man får idag! Det första jag gjorde imorse var att gå en lång promenad för mig själv. Så underbart att känna solen i ansiktet igen efter en lång, kall, snöig vinter. Lite senare gick jag ut med Josef och Doglas också, det är ganska sjukt hur mycket folk som plötsligt kryper ut ur sina hem så fort det blir fint väder. Det var fullpackat med människor på strandpromenaden på Gröningen, man fick liksom gå i en lång kö för att ta sig fram. Härligt i alla fall.

Nu har jag blivit satt på att "söndagsstäda".. Jag hatar att städa när det är inte på mina egna villkor. Har inga problem med att hålla iordning själv men när jag ska städa undan efter andra blir jag vresig och på dåligt humör. Kanske inte så trevligt, så ska försöka tänka positiva tankar istället. Som hur jag ska se ut i vår:


ääääälskar shortsen!


det är detta jag menar med att man borde kunna gå i endast body! med ett par svarta strumpbyxor blir man ju riktigt påklädd


bilder från: http://pixiemarket.com

Fredrika

Så snygga bilder!!



Fin blogg också:)

2010-03-14, 22:48:31
Hemsida: http://frideborgs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback