Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

My two favourite guys

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Mycket bilder ikväll. Blev så excited över att jag lyckats lösa kamerasladdsproblemet (efter hänsynslösa, Hiterliknande påtryckningar från mina "vänner") så kunde inte låta bli att lägga upp några. Inte visste jag att jag var så rödhårig som jag uppenbarligen är. Flera personer den närmsta veckan har frågat om jag färgat håret och jag tror det är den misslyckade toningen som boven. Till och med pappa märkte skillnad - han märker aldrig skillnad på såna saker.

Idag har jag kört bil för första gången sen den misslyckade uppkörningen i augusti. Lite blandade känslor alltså, men det var rätt ut i trafiken direkt utan några betänkligheter. Vi körde fram och tillbaka till Olympia för att släppa av/hämta lillebror på fotbollsträning. Kände mig lite hoppig och ovan men med några månaders träning kommer jag nog kunna ta det där himla körkortet.

Ska nog lägga mig och sova strax. Imorgon måste jag gå ut med Doglas klockan åtta på morgonen, åååååh. Alltså, jag älskar min hund men kunde han inte sova några timmar längre på dagarna?

Sist men inte minst; lite Fligt of the Conchords. Jag tröttnar aldrig.






Ida

http://www.livenation.se/event/12805/flight-of-the-conchords-tickets

2010-03-11, 09:25:56
Hemsida: http://www.aperfectguide.se/ida

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback