Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Morgondagens experiment

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag var i Grekland år 2007 med mina kompisar. Det var jättekul och bla bla bla, men det var inte det jag tänkte prata om. Ett av mina starkaste minnen därifrån (förutom fest, sol och strand) är en maträtt jag åt en gång när vi var på restaurang, Mediterranean Hot Pot. Den bestod av potatis, zucchini, tomat och andra grönsaker som låg i en ganska oljig chili/paprika/minnsinteallt-kryddad sås och den var helt himmelsk. Ända sedan dess har jag försökt leta upp recept på internet men det finns ingenting. Absolut ingenting. Och jag har ändå sökt på flera olika varianter av sökord.

Så imorgon ska jag försöka improvisera fram min kära gryta. Om jag lyckas blir jag the happiest person alive. Om jag misslyckas får jag äta knäckebröd.
To be continued..


Saga

EEEEEEY, Jag kommer ihåg det! Minns att du var helt ecstatic över att det var så gott! Hoppas du kan slänga ihop något liknande!!! det var en kul resa btw..

2010-03-20, 21:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback