Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

FÄRGFAIL

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Vet ni en sak jag hatar?
När man bestämmer sig för att göra något drastiskt (t ex färga håret!!!) och sen när man gör det resulterar det i någonting som man inte tänkt sig (t ex att man ser exakt likadan ut i håret som innan!!!). Sånt hatar jag.

Jag är en hårfärgsrookie. Har färgat håret typ en gång tidigare i mitt liv, så jag har verkligen ingen koll. Idag spenderade jag 120 kronor på en färg som jag trodde skulle bleka och göra mitt hår lite guldbrunt, men istället visade sig vara nån himla toning som inte alls biter på mitt mörka hår. SCHEISSE då.

Hur som haver. Martin fick jättefina presenter av sina föräldrar och farfar. Massa musikgrejer, bl. a. en elgitarr (det enda som jag vet vad det faktiskt är). Av sin pappa fick han också nåt slags "rack" som innehåller olika typer av ljud och det var tydligen det finaste man kunde få i hela världen. Don't ask. Nu sitter han i alla fall helt inne i sin rack- och elgitarrsvärld medan jag surar över mitt misslyckade färgningsförsök.

Idag saknar jag Jasmine som är på äventyr i stora världen. Lite dålig på att höra av sig är hon. Och lägga upp bilder. Och skaffa reseblogg (som fröken hade lovat!). Men saknar henne ändå.


emma säger

sv. jag vet inte om jag har svarat på din fråga;) men om jag har det så får du 2 svar! jag fotar med en nikon D60 :)

2010-03-05, 09:46:39
Hemsida: http://emmmmmis.blogg.se/
Anonym

SOFIE, du ar sa gullig!!!! Saknar dig och det ska bli sa roligt att traffa dig och fika oavbrutet i en hel vecka och prata och parta hahaa.. Pussssss

2010-04-08, 09:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback