Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Perfekt helg

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Ah vilken underbar dag! Sitter i skrivande stund ute i solen, har precis ätit en skål glass med jordgubbar och grädde och bara njuter av att vi äntligen fått lite sommar.

Jag har haft världens mest underbara midsommarhelg. På morgonen när jag skulle till jobbet i fredags duggregnade det lite och jag fick anta att det skulle bli normalt midsommarväder - regn och blåst alltså. Men så visade sig gudarna vara nådiga och solen sken hela dagen och kvällen. Vi var ett stort gäng hemma hos Daniel Jonsson och trots att vi var lite oplanerade (allting bestämdes och inhandlades dagen innan) blev kvällen helt perfekt. Vi åt god mat, spelade kubb, dansade runt Antons midsommarstång och hade skitkul. Världens bästa.

Nu flyttar jag äntligen ut till Torekov för sommaren. Ska bli så skönt att slippa bo i en väska som jag gjort de senaste veckorna då jag har varit hos Martin. Nu kommer jag kunna ta bussen till och från jobbet varje dag, och spendera ledig tid i underbara Torekov. Blir väldigt lite skrivande, men vad gör det. Ingen sitter inne när det är sommar!


Aimée

Hej! Hittade din blogg via streetsofnyc där dem talade om att du hade kommit in till hösten på FIT, kan inte du snälla berätta hur du sökte och allt man måste gå igenom för att söka! Skulle bli så himla glad. Jag vill själv söka till hösten 2011. så snälla mejla mig eller svara här! Snälla! mvh Aimée

2010-06-29, 11:12:51
Aimée

Snälla snälla Sofie svara på min komentar!

2010-08-11, 21:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback