Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Paniklängtan

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag längtar jag till att flytta till NY. Har suttit och läst bloggar och hemsidor från staden och inser hur lyckligt lottad jag är som har möjligheten att faktiskt åka dit och bo där. Fattar ni hur sjukt det är då, att jag ska bo i New York?! NEW YORK!

Men så fort jag tänker på det kommer all press - hur lite tid jag har att fixa allting, hur mycket pengar allt kommer kosta, hur många papper som ska fyllas i. Och när ska jag boka resan egentligen? Jag vet ju inte vilka datum jag har att rätta mig efter när det gäller inflyttning på boende och slutdag på terminen. Dessutom har checken som jag skickade för tio dagar sedan, inte kommit fram ännu och det gör mig lite orolig. Vart kan den tagit vägen? Tio dagar ska det väl inte ta när man skickar något med express.

Åh gud, panikpanik.

Jag har nackspärr också =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback