Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Körkortsångsest

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hej.

Igår var alla på Madison men inte jag. Var väldigt nära att följa med Alex&gänget dit men kom på sen att jag inte pallade. Somnade på soffan och vaknade på natten av att Frida skrämde livet ur mig.

Åkte tillbaka till Helsingborg imorse för att jobba. För er som inte vet har jag nu börjat jobba i en klädesbutik som finns i både Helsingborg och Båstad, och det är faktiskt himla roligt. Börjat komma in i det så smått även om det är mycket att hålla reda på. T ex måste jag lära mig vad för kläder som passar till vilken kroppsform, hur man kan matcha olika saker med koftor etc. och alltid ligga steget före. Tufft men kul.

Har lite körkortsångest ikväll. Faaaan vad jag vill ha det där jävla kortet nu alltså. Känns som att det är ett mål som svävar långt ovanför mitt huvud, nåt jag aldrig kommer nå. Samtidigt vet jag ju att jag faktiskt kan köra. Men hur vet man att man är tillräckligt bra? Har läst om folk som kuggat skitmånga gånger på grund av smågrejer som att man råkat backa lite fel eller kört för långsamt någonstans. Man är väl mänsklig!!

Jaja, orkar inte tänka på det just nu. Det får lösa sig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback