Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Morgon(mittpådagen)mys

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Sitter i Martins säng med pyjamas och dator i knät. Har precis gått igenom August Strindbergs liv, ska hjälpa min bebi att göra en Powerpointpresentation om honom till på fredag. Så kan jag låtsas att jag gör någonting vettigt i mitt liv, typ. Det är konstigt att man kan sakna att göra såna skolsaker ibland. Inte Skottlandskolsaker (det gick mest ut på att läsa 20kg-böcker och memorera i huvudet) utan gymnasiesaker, som att göra fina PPT-presentationer. Det är avslappnande på något sätt.

Kanske jag är konstig.

Idag ska det tydligen bli snöstorm säger CarroZ. Och jag tror henne, för det snöar och blåser redan ganska mycket utanför fönstret. Väldigt mysigt när man är inomhus men not so very mysigt om man måste gå ut. Får hoppas att jag inte har några jobbiga plikter under dagen så jag kan vara inne och kolla TV istället.

Skäms lite över att säga det men Martin har laddat ner Paradise Hotell till mig. HAHAHA. Grejen är den att jag har aldrig sett det (förutom en halv gång med Frida B men det räknas inte) och alla pratar om det så jag måste skaffa mig en uppfattning. Ska uppdatera er sen om vad jag tyckte om det. Kanske jag blir hooked?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback