Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mysig matlagningstisdag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Fy alltså, nu är det inte kul att gå i skolan. Fick sitta hemma medan tjejerna är ute och har kul, riktigt segt. Jag hatar när man har så mycket arbete att man inte vet vart man ska börja. Åååååh, jul, jag längtar efter dig!

Igår kväll var jag åtmistone med om något trevligt icke-pluggrelaterat. Vi var ett gäng på sex personer hemma hos Sara som körde en Cookery Workshop. Det är ett projekt som Vayu håller på att lansera här i New York (http://youngnychefs.wordpress.com/), och vi fick bli testgrupp. Han hade gjort iordning en hel meny som vi skulle laga tillsammans. Som ansvarig för efterätten fick jag uppdraget att baka en Key Lime Pie. Tyvärr blev det lite ingrediensmissförstånd så vi fick höfta. Den blev inte jättevacker om jag ska vara ärlig, men smakade faktiskt väldigt gott. Till förrätt åt vi en sallad med en helt otrolig dressing och lax, till varmrätt en god räksoppa. Blev en supertrevlig kväll och vi kommer def. göra om det fler gånger.



















zeppa

så mysigt (har väl jag skrivit tusen gånger nu)

2010-12-04, 19:09:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback