Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Shoppingbegär

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Åh, gud vad har jag gett mig in på? Hur har jag kunnat inbilla mig att jag ska kunna bo i New York på mini-budget utan att shoppa hela tiden? Jag skulle bara gå och handla för en stund sedan, men hamnade i typ 6 olika butiker. på Urban Outfitters på 14th och 6th ave kliade det ordentligt i fingrarna - sååå mycket fint det fanns. Lite disciplin hade jag för det blev inget köp, men i en annan butik köpte jag lite smycken och håraccessoarer. Bara för 8 dollar dock så det räknas inte.

Har handlat mat på Trader Joe's. Trevlig och fräsch butik som är snäppet billiagre än Whole Foods. Det märkes, för kön till kassorna var oändliga. Den slingrade sig genom hela butiken så att man i princip fick ställa sig i den direkt när man kom in. Jag köpte mest basprodukter såsom kryddor, olivolja, fryst kyckling, chilisås etc. Nu ska det lagas mat!

En lite lustig grej är hur männen häromkring inte är det minsta rädda för att säga vad de tycker och tänker. Jag vet inte hur många som skrek efter mig och försökte stoppa mig på gatan (vissa för att sälja godis i och för sig). En man skrek helt plötsligt rakt i ansiktet på mig så jag blev livrädd. Han gapskrattade. En annan sa någonting på italienska "Putti bocco coco frutti" eller nåt. Ingen aning om vad det betydde, men det är kanske bara bra. Den roligaste var dock den som ropade "Hey you, miss? Lindsey Lohan?". Kunde inte låta bli att börja skratta, för det var så löjligt. 1. Jag är inte lik Lindsey Lohan och 2. det är inte en komplimang att bli jämförd med henne - hon är trash. Anyways. Som svensk har man lite svårt att veta hur man ska reagera när sånt händer. Min taktik är att låtsas inte höra och bara gå vidare. Har funkat än så länge.

Börjar bli riktigt trött nu igen. Klockan är bara kvart i fem men känns som att jag hade kunnat gå och lägga mig nu. Får försöka underhålla mig på något sätt.


I min säng this very second

Michelle

SHIT vad KUL! Åh nu saknar jag ju USA lite grann. LYCKA TILL! <3

2010-08-23, 23:58:59
Hemsida: http://michepiche.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback