Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Powerwalk och spöregn

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer


Mmmm, jag älskar True Blood. Senaste avsnittet kom igår och det var såhimlaspännande. Såg det här omslaget på min promenix och var tvungen att fota.

God morgon (och god kväll hemma i Sverige)!
Vaknade imorse vid nio - bra jobbat Sofie. För att var jetlaggad är det himla bra tid att vakna på. Får hoppas jag kan hålla det så alltid. Fast jag är redan sjukt trött, och klockan är bara tolv. Vi får se, kanske sover lite middag.

Har inte hunnit med jättemycket ännu idag, men en powerwalk längs Hudson River tog jag för en stund sedan. Det spöregnar ute så utsikten från floden var inte den bästa och jag blev dyngsur efter bara några minuter, men det var härligt ändå. Att promenera är bästa sättet att lära sig att hitta i staden på, så jag ska försöka ta en liten upptäcktsfärd varje dag åt olika håll.

Senare tänkte jag gå och handla mat igen (den här gången med en lista) och i övrigt har jag inte några speciella planer. Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

CIAO!

PS. Jag ser Empire State Building från mitt vardagsrumsfönster.

jennifer ringsparr

True Blood is HOT :)

2010-08-25, 07:18:08
Hemsida: http://thethreeballerinas.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback