Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Night out.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Dååå var man hemma från sin första utekväll i NYC. Blev inget hardcore utan bara en mysig middag och två glas vin tillsammans med Victor och hans vänner. Träffade några supertrevliga svenska tjejer som bor och jobbar här i stan. Jättekul att lära känna lite folk! Jag trodde det skulle vara prolem med att beställa vin eftersom jag inte är 21 år men de frågade aldrig efter leg. Antar att det berodde på att jag var med folk som var äldre än mig. Restaurangen hette The Spotted Pig och var ett mysigt, publiknade ställe med grisprydnader över hela stället. Låter lite tacky kanske, men det smälte in bra. Jag åt hamburgare (ovanligt) med pommes. Typ den godaste hamburgaren jag någonsin ätit tror jag. Otroligt saftigt kött och pommes fritsen var rivna och supertunna. Efteråt stack alla till en klubb men jag bestämde mig för att gå hem. Dels för att jag fortfarande har lite jetlag kvar i kroppen och dels för att jag antagligen inte hade kommit in på klubben ändå.  Dålig som jag är tog jag inga bilder under hela kvällen, ville inte vara the crazy new girl with her camera. Tog dock en liten NYC-by-night-bild (med extremt dålig kvalitet) som ni ser nedan. Och så en megaexponerad-konstrasterad bild på mig scheelv bara för att jag såg så äcklig ut i originalbilden.

Oh, nu luktar det marijuana igen utanför fönstret. Det är en som bor i någon av rummen intill som röker hela tiden, för jag får in såna röklukter i sovrummet flera gånger om dagen. Hörde precias att nån öppnade ett fönster så där står han väl och bolmar för sig själv.

Nu ska jag sova, är dödstrött.

Sov gott allihopa!




Kalle

Det luktar marijuana överallt i USA. Inget förvånansvärt. :-)

2010-08-27, 12:47:04
F

Haha, var definitivt aldrig nåt problem att beställa sånt för mig heller. ; )

2012-09-05, 21:04:52
Hemsida: http://thewildheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback