Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

New York nerves

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Wow. Nu satte nerverna in ordentligt. Det kliar och pirrar och känns i ryggraden. Måste andas djuuupa andetag för att inte drabbas av halvpanik. JAG FLYTTAR TILL NEW YORK OM TRE DAGAR! Det är för sjukt för mig att greppa, men jag måste börja greppa för annars kommer jag få en chock när jag väl sätter mig på planet. Det viktigaste för mig just nu är att förbereda mig för att de första dagarna kommer vara jobbiga. Jag kommer ha hemlängtan, vara förvirrad och vilsen samtidigt som jag måste finna energi att hitta en lägenhet. Ni anar inte hur mycket jag önskade att jag hade boende fixat just nu.

Nej, jag får ta mig själv i kragen och inse att det här är en erfarenhet jag kommer växa av. Något jag kommer titta tillbaka på om några veckor och tänka "Shit, vad modig jag var som gjorde det här!". Förhoppningvis är det ett beslut jag aldrig någonsin kommer ångra.

Den här låten är min officiella New York-låt och den gör mig glad:


Kitty Larsson

Hej Sofie!!



Jag förstår din nervositet, flyttade till Malaysia i juli. Och saker som alla andra hade kunnat fixa inför sin utlandstermin fanns inte ens en möjlighet för mig att ordna. Och väl på plats så tog det ungefär sex veckor att ens hitta fyra kurser som jag kunde läsa.

Så jag vill bara säga att det kommer alltid vara hinder på vägen, vart du än flyttar och många av sakerna kan du inte göra förrän du är på plats.

Men se erfarenheten i det! Första tiden kommer vara jobbig, det är bara att inse det, inget du kan göra någonting åt, förutom att göra ditt bästa när du är där! & det vet jag helt säkert på att du kommer!



Allt det här visste du säkert redan, men ville ändå dela med mig :)



Lycka till stumpan!

2010-08-21, 12:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback