Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mitt hus (tror jag.. nästan säker.. typ 99%.. eller 80%)

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Är det någon som vet om Spotify funkar i USA?

Har en jobbig känsla av att det inte gör det nämligen. Det hade varit lite ledsamt nu när man är så bortskämd med att kunna lyssna på vilken musik man vill, utan att behöva vara olaglig och ladda ner. iTunes är inte riktigt samma sak längre.

Nu har jag fått reda på vart det är jag ska bo någonstans. Här är en liten street-view bild, är NÄSTAN säker på att det är detta huset:



Ser mysigt ut tycker jag. Lite Carrie-trappa blandat med Flight of the Conchords i Chinatown.. Mer åt Carrie-hållet faktiskt. Gatan ser också fräsch och säker ut - inga skumma hus eller människor. Tvättomat precis nedanför trappan. Perfekt, perfekt, perfekt. Tror inte ni förstår vilken tyngd som lättade från min hjärta när jag fixat boende. Nu behöver jag inte oroa mig för att vara hemlös. Underbart.


Kitty Larsson

Hej igen Sofie :)



Spotify fungerar två veckor utomlands sen måste du antigen köpa spotify premium eller be någon i Sverige logga in på ditt konto var 14e dag!



Kramkram, önskar att jag kunde hälsa på dig ngngång, men du ska ju vara där ett tag så kanske kan komma om ett år ;D



2010-08-22, 04:27:34
a lack of color.

Ser fantastiskt ut! vet att runt 15 gatan är grymma kvarter! Min favoritpizza ligger på 13:e vid union square! Åh, glad att jag hittade din blog, ger mig inspiration att åka tillbaka! Har också tänkt att söka modeskolorna, om jag på något sätt kan ta mitt företag till usa :)



Hoppas resan går bra!



Kram

2010-08-22, 08:52:31
Hemsida: http://makingalackofcolor.blogg.se/
Isabelle

Det ser mysigt ut! Förstår lättnaden... Hur fick du tag på lägenheten tillslut? Är den inredd? Hoppas resan går bra!

Kram

2010-08-22, 10:44:34
Hemsida: http://isabelleskarvik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback