Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

ME & ME PHONE

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer

Här är min nya telefon för dom som undrar. Den är inte jättebra och lite svår att förstå sig på, men jag är ändå nöjd. Har fått nackspärr, huvudvärk och är bränd över hela kroppen - mindre kul. Är också i extremt behov av att shoppa. Jag räknade ju inte med att det skulle vara tropisk hetta häromkring när jag packade, så sommargrejerna fick stanna hemma. Synd bara att jag inte har några pengar att shoppa för. Roligt idag är att jag träffade Filippa, Karin och Cicci. Vi tog en (is)kaffe och satte oss i skuggan på en trappa. Det var trevligt.

IMORGON ÄR DET MIN FÖRSTA DAG I SKOLAN!!
Börjar dagen med jazzdance klockan ett och Excel for Business senare på kvällen. Hört att det är den absolut tråkigaste kursen, så jag har inte höga föhoppningar. Önska mig lycka till i alla fall!

PS. Har någon en lägenhet i NYC för två personer, eller om någon känner någon som känner någon (ni vet hur det funkar), hör gärna av er till mig! Behöver hitta nytt boende snart.

mamma

mailade linnea idag. talade om att du nu e på plats å om hon visste nån som visste nån..som hade en lägenhet...bara så du vet. puss . mamma

2010-08-30, 12:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback