Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Måndagens betraktelser

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Är på jobbet. Kände på mig att det skulle bli en död dag så jag bestämde mig för att ta med datorn. Finns inget internet eller så (skriver detta i Word för att lägga upp senare) men jag underhåller mig själv med att kolla Australian’s Next Top Model när det inte är kunder. Läste hos Bryanboy att Australien har den bästa versionen av Top model, så tänkte ge det en chans. Än så länge gillar jag det. Inte lika mycket drama som i den amerikanska men inte heller lika megaboring och nollkolligt som svenska.

Har även påbörjat en ändring av header. Är lite lagom fantasilös så det blir inte speciellt bra, men Lollo får hjälpa mig innan jag sticker. Vill göra bloggen fresh och färgstark inför mitt nya liv, så jag finner motivation till att skriva. Ska även bli duktigare på att ta foton och lägga upp. Min kamera suger verkligen men vad gör man när man inte har råd med en ny?

Jag sov tre timmar inatt. Anledning; grubbel över framtiden. Jag är orolig för i stort sett allt just nu; ekonomi, boende, skola. Mest ekonomi om jag ska vara helt ärlig. Det tillkommer alltid sju miljoner extra kostnader som man inte räknat med när man flyttar till ett nytt land – bara igår fick jag betala 1500 kronor till ambassaden som jag hade missat. Och jag måste betala extraavgift för bagage på flyget. Och biljett till Stockholm. Och deposition på lägenheten. Och.. Och.. Och.. The list goes on.

Anyways, jag kunde inte somna om efter att ha vaknat vid fem, så klockan sex gick jag upp och duschade. Satt hela morgonen och kollade lägenheter, drack te och kollade på True Blood. Gud, jag älskar den serien! Nu är jag väldigt hängig och hade helst sovit ett tag. Det får bli ikväll. Nu ska jag rensa datorn!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback