Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ibland blir det inte som man tänkt.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Usch vad mycket strul det är med boendesökandet nu. Vill så gärna hitta något perfekt, med någon som känns bra. Det behöver inte vara ett lyxpalats, bara något mysigt och hemtrevligt som man kan dela med någon likasinnad. Men det är inte så lätt som det låter, tyvärr. Mycket faktorer som spelar in och måste klaffa. Det är lätt att bli nedtyngd.

MEN NEJ. Jag ska fortsätta vara positiv och tänka att allt kommer lösa sig. För det kommer det ju såklart. Allt är inte en dans på rosor, men jag kommer åtminstone inte sova på gatan. Allt löser sig.

Kom ju hem från Stockholm igår. Första gången på mer än en månad jag är hemma i Helsingborg och det kändes ganska mysigt. Gick på kvällen till Mogwai tillsammans med min syster, hennes vänner och några utav mina vänner. Lugn och trevlig kväll.

Jag har kommit på att jag måste börja packa snart. Typ nu. På sekunden. Vad sjutton har man med sig när man inte ens vet vart man ska bo?? Får sätta mig och göra en lista ikväll eller något.

Tjingalong.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback