Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hejdå älskling.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Mindre än ett dygn kvar. För en timme sedan sa jag hejdå till Martin och det var jobbigt. Vi försökte göra en no-deal-grej av det, typ "Tja då, kompis, vi ses sen" men på vägen hem från tågstationen kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Tur att jag hade solglasögon på mig. Nu har jag precis tonat mitt hår till en mahognybrun med koppar, d.v.s. samma brunröda nyans jag hade i början på våren. Den är bättre än den dassiga gråbruna jag haft de senaste dagarna.


(förlåt för dålig bild med rufsigt hår och ledsna ögon, men det är vad jag kan ge er just nu)

Förresten har jag förmodligen hittat ett ställe att bo på. Det är både superkul och lite ångestframkallande, för det är aningen dyrare än vad jag har räknat med att betala. Dock är lättnad över att ha någonstans att ta vägen GIGANTISK och det kan vara värt de extra pengarna. Åtminstone till en början. Det blir i Chelsea, på 15th St.

Kanske skriver mer ikväll om jag hinner. Nu måste jag fortsätta packa.


I LOVE YOU!

mamma mindy

God kväll söta..Fin blogg :)

2010-08-21, 21:41:38
Hemsida: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback