Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Done!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nu är jag färdig här i Stockholm. Besöket på ambassaden gick bra. Lång väntetid, men när jag väl kom fram till intervjun gick allt snabbt och smidigt. De frågade knappt någonting och allt var över på 30 sek.

Idag har jag hunnit med att träffa Frida och äta sushi på strandvägen, fika på Söder med Marika och shoppat. Har lite ångest över shoppingen för jag har verkligen inte råd. Och då menar jag verkligen, verkligen, verkligen. Men vill man så kan man, och jag hittade tre plagg för bara 139:- totalt. Det kan du väl inte klaga på, mamma? Det blev två klänningar från H&M och ett linne/klänning från Monki.

Imorgon åker jag hem igen. All is good.

För övrigt - sjukt mycket fint de fått in på H&M. Fick hålla ordentligt i plånboken för att inte svepas iväg på spending spree.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback