Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dagens.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag har jag:

- registrerat de sista kurserna för höstterminen. Jag ska förutom fashion business, introduction to the fashion industry och marketing and promotion (KUL!!) läsa bl. a. macroeconomics, introduction to internationall affairs och - håll i hatten - jazzdance. Yes. Tydligen var man tvungen att välja en massa Liberal Arts-ämnen som är skittråkiga och jazzdance var det minst tråkiga.

- haft världens tråkigaste dag på jobbet. Har aldrig varit så lite folk som idag, kunde gå timmar mellan kunderna. Underhöll mig själv med att prova alla kläder i butiken. När man jobbar såhär får man möjlighet att ta på sig sånt som man annars inte hade gjort när man shoppar - och det är förvånade vad mycket otippade grejer kan sitta snyggt.

- lagat mat med min baby. Bara det att han är megakräsen och jag är envis, så vi gjorde varsin köttfärs. Min var bäst.

- ordnat någonstans att ta vägen när jag väl kommer fram till New York. Har haft lite boendeproblem som ännu inte är lösta, men nu vet jag åtmistone att jag inte behöver sova på gatan de första nätterna. Det känns skönt.

- betalat terminsavgifter på FIT. 45 000 kronor BYE BYE!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback