Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ajajaj

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Har världens skavsår efter att ha gått 15 block uppför 8th avenue. Gick ut med skorna jag fått av mamma, ett par lite old-school svartvita med liten klack - jättefina. Dock var det första gången jag använde dem så det resulterade såklart i sisådär 5 blåsor på fötterna. Inte speciellt skönt.

 

Jag var uppe på DMV vid 34th. De sa att för att ansöka behöver jag gå till Social Security Administration och få ett papper på att jag INTE kan få ett Social Security Number men får ta körkort ändå. Om de inte vill ge mig papper "there is nothing you can do" som receptionisten så optimistiskt sa till mig. P.g.a. ovan nämna skoskavsproblem valde jag att göra detta vid ett senare tillfälle.

 

Gick förbi en butik som hade hundvalpar i skyltfönstret. De var supergulliga men det såg så sorgligt ut på något sätt. Hur kul kan det vara att 24/7 sitta i en liten glasbur med pappersspån som golv och bli uttittad av tusentals förbipasserande människor?

 

 

Som vanligt är jag megatrött redan och klockan är inte ens halv elva. Men jag ska gaska upp mig. Här är min plan för dagen:

 

- Gå på The Museum at FIT. De har en utställning som heter Eco-Fashion: Going Green som kanske är kul att kolla på. Kan också på att se mig om ytterligare på skolan

- Äta lunch någonstans i närheten. Sitta och läsa eller kolla på folk.

- Sova middag om jag fortfarande är såhär trött i eftermiddag.

- Köpa laktosfri mjölk och grädde


Ja, det är nog allt jag har planerat för tillfället.
Ska nog ta en liten powernap nu innan jag springer iväg.

 

 


Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

va fin du är!

2010-08-25, 19:00:29
Hemsida: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback