Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sweet me up

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Nu har jag suttit och pluggat hela eftermiddagen. Trött på att läsa om owners as investers, stakeholders, limited liability companies och allt sånt skit. Jag är fruktansvärt sugen på sockerkaka! Eller kanelbullar! Eller någonting annat sött, varmt och mjukt. Men inget sånt förutom på lördagar. Ska nog ta och steka mig en liden kylling istället.


Johanna J

Vad bra du verkar ha det Sofie! riktigt campus-liv. Så kul! och skönt att ni redan skaffat er goa kompisar :) går in på din blogg flera gånger i veckan och läser, jättekul blogg! ;) kanelbullarna ser ju inte lite goa ut. men det är bra, bara på lördagar! :P sitter själv på tåget väg till sthlm nu. ska få låna en släktings lägenhet i en 3, 4 veckor och ge mig på att hitta jobb och eget boende. så har man något att göra under de mest trista månaderna i Sverige. en liten update bara! hoppas du är frisk nu med, vi hörs snart hoppas jag. PUSS!!

2009-09-22, 09:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback