Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Heriot-Watt University

Skriven .
Placerad i ", "
3 kommentarer
Imorse kl 06.30 gick jag upp ur min säng hemma i Helsingborg. Körde till Båstad, va lite ledsen när jag sa hejdå till min älskling. Sen åkte jag, Sofia, mamma och Maria (Sofias mamma) till Göteborg City Flygplats. Planet gick 12.20

Framme på Glasgow Airport tog vi tåg till Glasgow (ca 40 min), sen tåg till Edinburgh Haymarket (ca 40 min), därefter buss till Edinburgh Airport (ca 15 min) och slutligen buss från flygplatsen till Campus (ca 15 min). Kom alltså fram vid halv sex istället för, vad vi trodde, tre. Men men.

Rummet är nästan precis så som jag tänkte mig. Varken bättre eller sämre. Och ärligt talat gör det inte mig någonting. Jag har redan bäddat in min säng, satt min ena kokbok i bokhyllan, lagt underkläder i lådan - och det känns ganska hemtrevligt. Imorgon ska jag och Sofia in till stan och handla lite mer grejer, typ bilder att hänga på den fula väggen. Sen kommer ju flyttlådorna som vi skickade från Sverige förhoppningsvis på måndag. Inga problem.

Campus är jättemysigt, som en liten stad med söta hus och fina gräsmattor/sjöar/parker. Det finns ett stort Health & Sports Center precis vid vår hall och på baksidan finns The Loch (sjön). Vi är ca 8 personer som bor i samma korridor, delar två kök, toaletter och (tyvärr) en dusch.. EN DUSCH? Fattar inte hur dom tänkt. Finns även ett badkar men det känns inte riktigt läge för ett bad tidigt på morgonen innan skolan.

Hur som helst, jag tror jag kommer trivas. Så länge jag har folk som kommer och hälsar på min lite då och då (MARTIN!! MA&PA&LO&JO!!!) så kommer detta funka jättebra.


Mitt rum nästan i originalskick. Lägger upp en när det är fint :)




Anonym

Ni kommer trivas hur bra som helst. Det låter jättemysigt och snart kommer jag och hälsar på er och då får ni visa mig allt... Saknar er pussssssss

2009-09-06, 15:26:19
Anonym

oooh jag glömde, jättefin design på bloggen Sofie... Puss

2009-09-06, 15:28:03
Johanna

låter toppen! kommer gå jättebra! shit tänk så ser du lochness-djuret???!! :O hhaha. en dusch på 8 pers är segt MEN det gick konstigt nog att dela en dusch på 50 (!!!) pers under några dagar i visby i somras. :):)

2009-09-06, 20:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback