Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Topshop

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Det var jättekul på Topshop. Vi hamnade ganska långt fram i kön för vi var där redan tio i sex (öppnar halv sju) och det var tur för kön blev suuuuuperlång.

 

Jag försökte ta foton i butiken för att man skulle kunna se hur mycket folk det var men en anställd sa till mig "You are not allowed to take photos of the store" så jag fick lägga ner kameran. Fick bara en bild inifrån.

 

Bild tagen utanför. Alla goodiebags.

 

Apropå dom, de var väl inte helt fantastiska. Fick några slags ansiktkrämer, litet skrivblock, necessär och dry schampoo. Torrschmapoot lär dock komma till hands. Hatar att tvätta håret.

Detta är vad jag köpte:

 

 

 

 

 

 

Yes yes, very nice. Gud det är riktig fest i loungen. Undrar om det är nåt skoj. Troligtvis inte. Vi skulle egentligen gått ut ikväll men alla var så trötta efter Topshop-kvällen så vi har istället ätit kaka och huggit varandra med köksknivar (SOFIA!!!!!). Ska gå ner till dom andra och se wazup.

 

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback