Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

ZOMBIE

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Idag köpte jag en present till mig själv i form av en muffinmugg. Tyckte den skulle passa så himla bra i mitt rosa rum. Ella tyckte den var ful, men det struntar jag i.

 

Och så himla sjuk sak som hände på dansen då! Vår danslärare, som jag inte riktigt gillar, vill att vi ska samla in pengar till Dance Society som vi ska ha till julshowen. Vilket man ju kan förstå, vi behöver ju pengar om den ska bli bra. Men vet ni vad hon har bestämt då? Att på tisdag ska alla klä ut sig till zombies och gå runt i skolan precis som en vanlig skoldag. EH? Och ovanpå detta; vi ska ha en Silent Sponsor-skit denna tisdag vilket innebär att vi inte får säga ett ord mellan klockan 9-16. Detta ska få folk att vilja donera pengar. EEEEEH??! Över min döda kropp att det någonsin händer alltså. Är hon sinnessjuk? Skulle jag sitta i lecture, utklädd till zombie och låtsas som att det regnade samtidigt som jag leker stum? Herregud. Jag tänker ta pengar ur min egen ficka och donera om det nu är det hon vill ha.

Lite bilder från dagen:

Graffiti i gamla stan

De har redan börjat julpynta! Längtar till när de börjar ordentligt, tror Edinburgh kommer bli helt magiskt.

 

Oj det var inte så många bilder. Jaja. Godnatt


Louise

hahaha klä ut dig,

2009-10-21, 16:57:04
Hemsida: http://lundberglouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback