Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Vad hette den nu.. King of the landlords?

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
ASDA idag med Ella och Sofia. Köpte mat för lite väl mycket pengar. Funderar på att göra upp en slags budget på hur mycket jag får spendera per månad. Just nu känns det inte som att jag har koll.

När jag och Sofia åkte omkring med vår kundvagn i affären tog vi massa roliga kort, bl. a. på roliga/äckliga/konstiga matvaror. Hade varit kul att visa. Tyvärr går inte det, för en vakt kom fram till mig och frågade "Excuse me, did you take pictures of the shop with that camera?". Jag blev livrädd, tänkte att jag hade gjort något riktigt olagligt, men lyckades klämma fram ett "Yes?". Då sa han att man inte fick ta bilder p.g.a. risk för imitation från andra matvarukedjor, så jag fick stå och radera alla bilder på kameran framför ögonen på honom. Pinsamt! Men efter att jag dragit till med "Sorry, I didn't know, I'm from Sweden" blev han genast lite trevligare, bad om ursäkt för besväret och frågade frågor om hur jag gillade Skottland. Nästa gång ska ta jag bilder men smyga lite med det så ingen ser, tihi.

När vi kom med vad som kändes som hundra påsar mat gick jag och Sofia en promenad runt Campus. Lättsamt kan tyckas, men Campus är gigantiskt och det tog nästan två timmar för oss att gå runt hela. Det var fint och höstigt; gul/röda träd, lagom kallt och geggigt på marken. Just how we like it. Vi gjorde en tres humoristic video spelandes Bret och Jermaine i Flight of the Conchords (VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA TV-SERIE!!!!!!!!!!!). Den finns på facebook för the world to see. Nu ska jag äta mer godis.

Roligast idag
Ella undrar lite om den där serien vi såg igår.

Ella: Vad hette nu den där serien? King of..
Sofia: Vilken serie?!
Ella: Den där serien.. King of the landlords!
Sofia: HAAAAAAH. Flight of the conchords?
Ella: Ja..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback