Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Penningproblemos

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Som man kanske kan gissa har jag inte jättemycket pengar kvar på kontot längre. De senaste dagarnas shoppinghysteri har lett till en drastisk decrease of asset (hell yea, I've got accounting down) på mitt bankkonto. Läste kära pappis kommentar som antydde att det kanske inte är jättesmart att köpa så mycket grejer som fattig student utan jobb. Och nej, det kan man ju hålla med om.

MEN! Jag fick faktiskt min lön från augusti för inte så längesen och det här är en present till mig själv för jag har varit så duktig. Dessutom måste man ha NÅNTING som rycker upp en de trista, regnigarna höstdagarna. En annan bor ju i ett land som generellt har en av världens sämsta väderprognoser. Jag lovar att de har mest självmord också. Så sluta klaga!!

(fast ärligt talat måste jag lägga av nu. Det var sista inköpet på länge, nu är det vatten och bröd som gäller. Men det var värt det)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback